Česta pitanja

Naravno. Kada za vas pripremimo paket i pošaljemo ga, obaviješteni čete biti putem SMS-a, u kojem ćete dobiti i broj za praćenje uz pomoću kojeg možete provjeriti na web mjestu dostavne službe gdje se vaš paket nalazi i kada će biti isporučen. Obično vas i kurir nazove prije isporuke.

U većini slučajeva savjetujemo vam da se izravno obratite bilo kojem ovlaštenom službenom servisnom centru, jer se vrijeme popravka vašeg proizvoda skraćuje. Naravno, možete nas kontaktirati i mi ćemo poslati uređaj na servis, ali morate ga unajmiti kako bi se vrijeme popravka moglo znatno produžiti, jer predmet šaljete istoj službi preko nas, koji smo posrednici.

PDV se može odbiti samo za ponude na kojima je to evidentirano. Podaci o odbitku PDV-a mogu se naći u Tehničkim detajlima, pod alinejom PDV-a. Općenito, roba koju vidite u našoj ponudi nalazi se na komisijskoj prodaji, a PDV se naplaćuje u skladu s člancima 102., 103. i 104., a u skladu s člankom 110. ZDDV-1 (po slovenskom zakonu) ne može se odbiti.

Naravno. U skladu s važećim hrvatskim zakonodavstvom, svi su mobilni telefoni otključani svim mrežnim operaterima i mogu se koristiti u Hrvatskoj i inozemstvu.

Da. Svi telefoni u našoj ponudi, osim ako na adresi izričito stoji da se koriste i da su tvornički pakirani.

Svjesni smo da je želja svakog kupca da robu što prije dobije u svoje ruke. Narudžbe čija su sredstva vidljiva na našem računu do 12:00 sati otpremaju se isti dan, inače sljedeći radni dan. U praksi se paketi dostavljaju u roku 48-72h.

Kupnju možete obaviti na rate s karticama Mastercard, Visa i Diners na rate.
Uplatite putem internetskog sučelja za plaćanje, koje vas automatski preusmjerava na sigurno plaćanje.
Ako prilikom narudžbe odlučite platiti karticom putem interneta, provjerite jesu li svi podaci koje ste unijeli točni i jeste li dovršili plaćanje.
Postupak obročnog plaćanja ovisi o pružatelju bankarskih usluga (izdavatelj kartice, banka). Sigurnosni kôd koji primite može se nalaziti na različitim kanalima (SMS, prijenosni uređaj, elektronička banka itd.). Ako niste dobili sigurnosni kod, obratite se izdavaču svoje kartice.

Kada obavite uspješnu kupnju, od nas ćete dobiti automatsku e-poštu u kojoj ćete moći pregledati sadržaj svoje kupnje.

Svi rabljeni telefoni koji su dodani na našu web stranicu su testirani i garantiramo da s njima nema ništa loše. Ipak, nudimo vam 8-dnevno jamstvo (za sve uređaje koji više nisu obuhvaćeni tvorničkim jamstvom).

Pružamo nekoliko mogućnosti kupnje, i to:

  • putem izravnog bankovnog prijenosa
  • putem kreditne kartice na web stranici
  • kreditnom karticom u našoj poslovnici
  • gotovinsko plaćanje u našoj poslovnici
  • mogućnosti plaćanja pouzećem, gdje se 5% troškova dodaje na iznos narudžbe

U našoj ponudi zaista možete pronaći nove dijelove opreme po nižoj cijeni, iako je riječ o istom, novom i nepakiranom telefonu. Razlika je u dobivanju proizvoda. Ti se proizvodi kupuju od pojedinaca, od kojih većina govori o neprikladnim, duplikatima darova, korporativnim bonusima, telefonima operatera i slično. Stoga bi njihova prodajna cijena također mogla biti niža.
U ovom slučaju, identični telefoni pronađeni kod drugih prodavača u skupljoj verziji kupuju se od tradicionalnih, veleprodajnih dobavljača i stoga je moguć odbitak PDV-a od 22%. Naglašavamo da se proizvod ne razlikuje od skuplje verzije, promijenio se samo način isporuke. To nije problem za krajnjeg potrošača, ali za tvrtke, ako inzistirate na odbitku PDV-a, trebali biste odabrati proizvod za koji je odbitak dopušten (što je obično skuplja opcija).
Međutim, molimo vas da kontaktirate naš telefonski broj +386 40 360 445 radi pojedinih predmeta kako bismo razgovarali o mogućnostima kupnje predmeta.

Svoje pošiljke isporučujemo s dostavnom službom GLS i do danas su se pokazali pouzdanim i brzim dobavljačem naših paketa.

Većina naših kupaca slaže se da je najbolja cijena na tržištu najprikladnija za njihov novčanik, pa se većina njih odlučuje za kupnju kod nas. Uz to, s više od 12 godina iskustva, stručnjaci smo u svom području i možemo vam ponuditi profesionalnu podršku naših kvalificiranih prodavača.